header2  
startsida
 
behandlingar
 
kontakt_tider
 
behandlingar
massagebild1massagebild2
thaimassage  

Thailändsk traditionell massage eller "Nuat phaen boran", som den kallas på thailändska är en behandlingsteknik som stärker och balanserar kroppens energisystem. Enligt thailändsk tro är god hälsa och frihet från smärtor resultatet av obehindrat flöde av de vitala energiströmmarna genom kroppen.


I Thailand har man länge vetat om att de vanligaste orsakerna bakom muskelsmärtor, värk och orörlighet är ett resultat av att musklerna kortas under påverkan av spänningar. Tekniken med att trycka på vissa punkter och sedan sträcka ut musklerna gör att flöden släpps loss och musklerna blir avslappnade och mjuka. Genom regelbunden thaimassage kommer musklerna i deras normala viloläge och det påverkar hela kroppen att må bättre.
De flesta som provat thaimassage upplever den som en behaglig form av yoga.

Välkommen att prova du också.

 
oljemassage  

Oljemassagen är en lite mjukare massageform, som också mjukar upp spända muskler och leder. Den verkar också energigivande och avstressande samt skänker välbefinnande. Vi rekommenderar oljemassage för kunder som aldrig har provat thailändsk massage tidigare eller som bara vill koppla av och komma ner i varv.

Vi använder väldoftande naturliga oljor från Thailand.

 
örtmassage

Behandlingen börjar med thaimassagens djupa tryck och stretchrörelser för att mjuka upp kroppen. Behandlingen fortsätter med massage med hjälp av varma örtknyten som innehåller thailändska örter.


Detta är en uråldrig thailändsk örtmassage i modern form. En varm mjukgörande massage som behandlar ömma muskler och stela leder. De varma örtknytena pressas rytmiskt mot muskler och leder. Upplevelsen från örterna gör dig underbart avslappnad.

fotmassage

Thailändsk Fotmassage innebär att massören stimulerar områden på foten som motsvarar olika organ och kroppsdelar. Massören jobbar både med fingrarna och en liten träpinne och masserar reflexpunkterna under fötterna. Fötter och vader får en välgörande behandling vilket hjälper när man är trött och öm.


Fotmassage ger en välmående och avslappnande känsla i hela kroppen och hjälper till att motverka stress genom stimulering av nervsystemet och blodomloppet i hela kroppen. Känner du dig trött i fötterna efter en hel dags aktiviteter, då passar denna behandlingsform mycket bra.

 

 

 

Vi erbjuder även presentkort för våra kunder. Kontakta oss via telefon eller besöka oss i butiken.